GTK+ Forums

Discussion forum for GTK+ and Programming. Ask questions, troubleshoot problems, view and post example code, or express your opinions.
It is currently Thu Sep 18, 2014 3:38 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Gtk Menu in Gtk top level window
PostPosted: Wed Mar 20, 2013 3:29 am 
Offline
Familiar Face

Joined: Thu Nov 01, 2012 5:48 am
Posts: 30
Hi ,

Due to some constraints a build an application , in which gtkmenu is created under GTK_TOPLEVEL_POPMENU .
gtk_widget_reparent ( gtkmenu , GTK_TOPLEVEL_POPMENU ) ;

I am facing a pecuilar issue that when the popmenu opens on some other widget , then I am not able to select or hover , any entry on the pop menu .
I found that select signal is not emitted in this case .

Could anyone tell how to resolve this issue .

Regards
hkishn


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Gtk Menu in Gtk top level window
PostPosted: Wed Mar 20, 2013 6:57 am 
Offline
Never Seen the Sunlight

Joined: Mon Apr 28, 2008 5:52 am
Posts: 745
Location: UK
Hi,

There is too little information here to give any answer or to even try to understand what the question is.

To help try to debug your application given one API call and a problem that does not relate to anything else is impossible to work out. Yes we can try and guess, but we would most likely get something completely different from what you are working on.

_________________
E.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group