GTK+ Forums

Discussion forum for GTK+ and Programming. Ask questions, troubleshoot problems, view and post example code, or express your opinions.
It is currently Wed Sep 03, 2014 2:12 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Using GTK with SDL
PostPosted: Wed Dec 25, 2013 5:00 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 25, 2013 8:27 am
Posts: 1
(Using Google Traslator, spanish to english)

Hi all, the reason for this message is that I am doing a program using SDL and C /C++. So far so good but I need to add a GUI and GTK have thought. I searched Google and I think what I want is to create a program with GTK and SDL add inside. Looking at the documentation for GTK think this is currently done using Cairo, but have not seen any clear example of this. Is this the right way or am I wrong?.

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Using GTK with SDL
PostPosted: Wed Jan 08, 2014 10:55 am 
Offline
Never Seen the Sunlight

Joined: Mon Apr 28, 2008 5:52 am
Posts: 745
Location: UK
Hello,

GTK uses Cairo to do all of its drawing from version 2.8. It is possible to use SDL with GTK, but it is not very easy and depends on which versions of GTK and SDL you are using.

_________________
E.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group