GTK+ Forums

Discussion forum for GTK+ and Programming. Ask questions, troubleshoot problems, view and post example code, or express your opinions.
It is currently Mon Sep 22, 2014 12:13 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 14, 2007 12:00 am 
Offline
Never Seen the Sunlight

Joined: Wed Sep 21, 2005 3:07 am
Posts: 384
Location: Fairfax, Virginia
From one of the 78 errors you were getting, it looks like you are linking between your toolkit & GTK+ incorrectly. What libtool settings are you using to link them? (or VC++)

_________________
Andrew Krause

Foundations of GTK+ Development: Buy now for only $31.49!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 14, 2007 12:10 am 
Offline
Familiar Face

Joined: Sun Mar 04, 2007 8:25 pm
Posts: 19
What do you mean by "libtool settings"?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 18, 2007 6:28 pm 
Offline
Familiar Face

Joined: Sun Mar 04, 2007 8:25 pm
Posts: 19
Hi,

Help please...I think the problem is not with ARToolKit because I tried to integrate GTK+ with a simple C program...doesn't compile well as well.

I'm getting the same error.

So can somebody give me the code for integrating/linking GTK+ with a simple C program. I think I'm doing something wrong somewhere :roll:.
Help :idea:

As you all know I'm using Glade.

Thank you in advance.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group